Nu op RTB-Team

Artiest vd Maand

Buienradar

Programma bij het RTB-Team.

Maandag         Zwarte Boekanier & Lady Sonja. Met verzoekplaten.

Dinsdag         Sonja helaas zonder verzoek. Wel met de mooiste platen

Dinsdag         Studio SMS vanaf 19:00 uur Live en op verzoek.

Woensdag    vanaf 19:00 uur Radio ketelapper en Lady Sietske.

Donderdag   Studio SMS Vanaf 19:00 uur Live en op verzoek.

 

Vrijdag         Lady Miranda Vanaf 13:00 tot 16:00 uur

Vrijdag        Calimero vanuit studio Opsterland. Met verzoekplaten.

Zaterdag     vanaf 18:00 Radio Tijdbreker Vanuit Boars Nest.

Zondag        vanaf 10:00 uur tot 11:30 Anne en Sonja duo uitzending.

 

Zondag        Hallo, mijn naam is Frans Massink. Ik ben DJ ren daarnaast ook nog promotor voor artiesten bij het RTB-Team. iedere zondag kun je mij horen. Denk je ook artiest van de maand te willen worden? Stuur mij gerust een mail met de link van jou site en foto. Veel luister plzier. en lieve groet van Frans Massink, Radio Golfbreker. vanaf 12:00 Radio Golfbreker vanuit Studio 25 Appelscha.

Buiten aangegeven tijden kan het zijn dat je een andere DJ hoort dan vermeld staat dat kan een reden hebben, verhinderd, ziekte en dergelijke. Verder luister je overdag naar de AUTO DJ waar ook gezellige muziek word gedraait. Veel luister plezier. Wil je ook Dj worden ZONDER VERPLICHTINGEN?  Vul dan ons contact formulier in Wij nemen Z.S.M. contact met je op. Wij zijn gewoon een piraten station. Die het beter weten, hoeven dan niet te solliciteren, die  worden meteen afgewezen. Wij laten de mens zelf zijn, en zonder verplichting.!

Luister mee

    

Mede door

Hier hoor je

Facebook

Mede mogelijk gemaakt door Thuis-Hosting. Design H H Haan. Oosterwolde Friesland (c) 2019\2020 www.rtbteam.nl Vraag gerust jou verzoekplaat aan, als er een DJ LIVE is. Klik op verzoekplaatje en vraag aan. Veel luister plezier. ook DJ Worden? Klik op contact en dien jou motivatie in waarom jij denkt ons team te kunnen versterken.